Swifty Agency | Hire Malaysian Tiktok UGC Content Creators Today!

English

Swifty Agency

Gandakan Sales dan Grow Business Korang di Tiktok Seawal 14 hari
*serendah RM 100/video sahaja

Kenapa Swifty Agency?

Tak perlu risau kalau takde masa atau tak pandai nak create video dekat Tiktok

Biar kami yang handle semua content ideation, planning, shooting, voiceover dan video editing.

Takde budget / takut untuk hire in-house staff Tiktok sendiri?

Kami tawarkan 7-8 content creators, 1 content strategist and 1 project manager yang pakar membuat pelbagai jenis content seperti educational, entertainment, POV dan product showcase.

Harga sangat mampu milik!

Harga yang jauh lebih rendah berbanding 90% agensi terkemuka yang lain, korang juga akan jimat lebih dari RM 7,000 sebulan berbanding hire pekerja full time.

Sesuai untuk semua jenis business

Content creator kami semestinya memiliki proven results untuk pelbagai business seperti F&B, Home & Living, Beauty & Wellness, Lifestyle dan macam-macam lagi.


Diyakini Ramai


Portfolio


Package Mampu Milik

Setiap content creator yang kami tawarkan mempunyai pengalaman lebih dari 3 tahun dan pakar untuk meningkatkan jualan business dalam pelbagai industri.

*Serendah RM 100/video sahaja
UGC Starter package
RM 2,000.00
RM 1,500.00

10 User Generated Content videos untuk Tiktok / Reels (Bernilai RM 2,000.00)

Social media planner percuma (Bernilai RM 150.00)

2 jam sesi consultation strategi social media (Bernilai RM 500)

Voucher diskaun RM 100 untuk service di aplikasi Swifty

UGC Advance package
RM 4,000.00

Most Popular

RM 2,400.00

20 User Generated Content videos untuk Tiktok / Reels (Bernilai RM 4,000.00)

Social media planner percuma (Bernilai RM 150.00)

2 jam sesi consultation strategi social media (Bernilai RM 500)

Voucher diskaun RM 100 untuk service di aplikasi Swifty

UGC Premium package
RM 6,000.00
RM 3,000.00

30 User Generated Content videos untuk Tiktok / Reels (Bernilai RM 6,000.00)

Social media planner percuma (Bernilai RM 150.00)

4 jam sesi consultation strategi social media (Bernilai RM 500)

Voucher diskaun RM 150 untuk service di aplikasi Swifty


FAQs

Klik pada mana-mana pelan di atas untuk berhubung dengan Swifty melalui WhatsApp dan kami akan mendapatkan maklumat lanjut mengenai business anda. Link pembayaran akan dihantar untuk bayaran deposit selepas persetujuan,

Jika anda ingin online presence yang power dan tambah sales melalui Tiktok atau Instagram, maka Swifty Agency adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Kos bagi seorang staff full time content creator yang berpengalaman adalah dalam anggaran 3K tidak termasuk dengan kos tambahan seperti epf, socso, company benefits, etc. Bayangkan kos yang anda perlu tanggung untuk hire 2-3 staff untuk bahagian marketing berbanding dengan hire content creators kami yang berpengalaman tanpa sebarang bayaran tambahan, jimat dan lebih berbaloi kan?

User Generated Content (UGC) adalah di mana content creator akan menyediakan video berdurasi 15-30 saat untuk brand anda untuk diupload ke Tiktok, IG Reels atau Youtube Shorts.

Bergantung pada pakej yang dipilih. Selepas permulaan projek, anda akan terima 5-7 videos setiap minggu. Anda boleh memilih channel penghantaran deliverables yang anda prefer (Telegram atau Google Drive).

Service ini akan bermula setelah pengesahan bayaran deposit sebanyak 50% dan baki 50% perlu dilunaskan sekurang-kurangnya selepas setengah dari deliverables sudah dihantar dan diluluskan.

Kami hanya akan menyiapkan dan menghantar deliverables dan anda perlu upload sendiri. Tapi jangan risau, anda boleh add on sekiranya perlu service social media management.

Videos akan dihantar kepada anda untuk kegunaan business anda sahaja. Videos tidak akan diupload di account social media content creator.

Tengah cari service lain yang takde dekat Swifty Agency?

Download Swifty now

Pilih dan upah lebih dari 1,000 freelancers tempatan melalui aplikasi Swifty.